Nyheter 2010

101224
Här kommer fina foton på valparna. 1 är fortfarande till salu, han vill gärna ha ett bra hem, gärna i Skåne så att han kan träffa sina syskon ibland.
Klicka för bild! (BamBam)
Klicka för bild! (Lillo)
Klicka för bild! (Nalle)
Klicka för bild! (Julafton 2010)

101129
Valparna är nu drygt 7 veckor gamla och underbara! Idag var de ute i snön för första gången och de är nog riktiga snömän, som de lekte! Bilderna visar en del av deras bus. När de är 10 veckor är det dags för leverans, vilket inträffar strax innan jul.
Det är fortfarande några som vill ha egna hem att växa upp i. Seriösa intresserade valpköpare är välkomna att höra av sig, så får vi diskutera vidare.
Klicka för bild! (I snön på altanen)
Klicka för bild! (Rush)
Klicka för bild! (Grävt i snön)
Klicka för bild! (Micke hälsar)
Klicka för bild! (Kul på altanen)
Klicka för bild! (Busungar Banjo x Sally)

101101
Valparna är nu 3 veckor och gudomligt söta. Lillgossen har till och med lärt sig att sitta vackert! Han poserar!
Klicka för bild! (Valparna, 3 veckor)
Klicka för bild! (Valparna 3 veckor igen)
Klicka för bild! (En liten kille som sitter vackert)

101024
Valparna är nu lite drygt 2 veckor. Ögonen är öppna och de har börjat kravla runt riktigt rejält. Mamma Sally håller järnkoll, vi hör inte ett pip från de små, de är mätta och tysta hela tiden. Så här söta har de blivit!
Klicka för bild! (Sally och valparna 2v)
Klicka för bild! (Sally och valparna 2v nr2)

101019
Nu är valparna 10 dygn gamla. Här är en fin bild på dessa små och deras vackra mamma Sally
Klicka för bild! (Sally med valparna 10 dagar)

101011
Här kommer en fin bild på lilla Sally och hennes valpisar.
De är 1 dygn gamla nu. Mamman har kommit till ro efter valpningen och alla de små diar för fullt.
Klicka för bild! (Sally med valpisar)

101010
Lilla Sally valpade i natt! Valparna är alltså födda på lyckonumret 10-10-10! Vi fick 4 hanar som är sobla och 1 particolor tik mellan kl 2.30 och 8. Vi är så glada för denna kull som kopplar ihop våra gamla familjer. Bilder på mamma och valpisar kommer senare, som ni förstår är vi rätt trötta nu…

101009
Här är en bild på Sally som snart skall bli mamma. Vi tycker hon är så fin! Hon ser inte så stor ut, men det är nog fotovinkeln, för hon ÄR stor och det rör sig rejält i magen på henne!
Klicka för bild! (Sally med tjock mage)

100930
Vi var i Gärds Köpinge idag och  hämtade hem Sally, hon bor hos trevliga foderfamiljen Schüler-Strandmark i Gärds Köpinge. Sally är DRÄKTIG och det rejält! Pappan Banjo är nog en av rekordhanarna i rasen. Banjo aka Ch Follow Banjo Boy är 14,5 år gammal.Tror inte att särskilt många hanar över huvud taget och det oavsett ras, är fertila så högt upp i ålder. Sally heter i stamtavlan Follow Milady och är kullsyster till AM CH Follow Athos, vår vackre röde påg som vi hämtade hem från USA i mars. Vi hoppas naturligtvis på en fin kull trevliga och vackra tibbebebisar. Har vi tur kanske vi får röda små. 
Klicka för bild! (Follow Milady)

Klicka för bild! (Follow Banjo Boy)

100816
Valparna är 6,5 veckor gamla nu och de artar sig fint. Bilderna visar lite hur svårt det är att fotografera småttingar. En av gossarna är fortfarande till salu till ett bra och trevligt hem.
Klicka för bild! (Liten söt flicka)
Klicka för bild! (Promenad på altanen)
Klicka för bild!(Svart gosse)
Klicka för bild! (Svarta söta trollungar)

100806
Idag är valparna 5 veckor. Bilderna på dem en och en kommer så småningom. Här ser vi dem i en hög.De har blivit mycket mer aktiva och så har de börjat äta vanlig mat nu. Dock föredrar de mamma Dockans medhavda… de diar fortfarande.
Klicka för bild!

2010-07-25
Valparna är nu 3 veckor gamla och de är jättesöta. På bilderna syns tösen flankerad av sina bröder. Sötvarning garanteras!
Klicka för bild!
Klicka för bild!

2010-07-04
Dockan fick sina valpar 2 juli. Det blev 3 hanar och 1 tik, alla med den mycket ovanliga färgen svart, med små vita tecken. Dessa små tibbetikar är världens duktigaste mammor. Dockan tar hand om sina valpar på allra bästa sätt och har det lugnt och skönt nu.
Klicka för bild (Dockan med sina valpar)
Klicka för bild!(Fyra fina svarta valpar)

2010-06-13
Dockan är nu konstaterat dräktig. Vi är så glada för det! Vi hoppas på en fin kull med många fina valpisar. Vid intresse, hör gärna av er! Bilder på de fina blivande föräldrarna finns nedan

2010-05-09
Vår fine svarte Follow Tiny Panther alias Sluggo har parat  vår söta AM CH Follow Oriental Orchid, Dockan. Vi hoppas på valpar första helgen i juli.
Klicka för bild! (Sluggo – Follow Tiny Panther)
Klicka för bild! (Dockan – AM CH Follow Oriental Orchid)

2010-03-25
Vi  kom hem från USA 21 mars, med AM CH Follow Athos in cabin. Toppen med små tibbar som smidigt reser inne i flyget. Det är viktigt att hundar ligger i väskan under start och landning samt vid på och av stigning, under den vanliga resan får de ligga utanför väskan så de kan sträcka sig, dock måste de ligga vid våra fötter och ska helst inte synas för mycket…

Vår amerikaresa var som vanligt ett äventyr. Vi beskådade Washigton DC med sevärdheter, bla a så kom vi med på rundvandring i Pentagon, vi ansökte via Svenska Ambassaden. DET var en sevärdhet måste man säga.. sedan körde Eva bilen till York där det var the National, dvs. den stora amerikanska huvud utställningen för tibbar. Det var utställningar fr o m onsdag 17  till och med söndag 21… vi orkade inte med alla dessa utställningar utan gjorde lite andra saker i York, Pennsylvania, kollade Harley Davidson fabriken exempelvis… vi kom med på en fabriksvisning, det var intressant det med… När vi kom hem var vi totalslagna av jet lag, tar flera dagar att komma ikapp… vi tackar Carina som bodde här och tog hand om de hundar som var hemma, liksom vi tackar Zarnhallarna för passning av Ville och Jenny-Lynn som så väl tog hand om Bessie.

Bilder:
Arlington kyrkogården
Vita huset Leif
Vita huset Eva
Lincoln memorial Leif
Lincoln Memorial Eva
Inne I Pentagon Leif
Charles Lindbergs flygplan som han flög över Atlanten
Månlandaren ( den äkta)
Tyrannosaurus Rex
Eva och Jeepen
Evas drömhoj, HD trike, HD fabriken York
Athos på Dulles INTL APT, Washington DC
Athos skådar ut på USA för sista gången
Athos bärs från flygplanet på Kastrup

2010-02-24
Vinteruppdatering! Här kommer bilder på familjen Schüler Strandmarks två fina Followtikar, Cilla och Sally. Vi planerar att para Sally, alias Follow Milady så snart hon kommer i löptid. Sally är helsyster till vår Am CH o LV Ch Follow Athos som vi skall hämta hem från USA i mitten av mars. Planerad hane till Sally är i första hand S o DK Ch KBHV-99  Follow Banjo Boy, som andrahandsval har vi  INT o NORD CH Follow Double Diamonds. Vi hoppas på vackra valpar med fint temperament.
Klicka för bild! (Sally – Follow Milady)
Klicka för bild! (Cilla – Follow Lazy Luzy)
Klicka för bild! (Sally och Cilla)