Nyheter 2005

2005-12-27
De tre musketörerna Atos, Portos och Aramis är till salu till seriösa hem. Milady, systern, stannar hemma.
Klicka för bild!

2005-11-20
I natt fick Follow Greta Garbo alias Trissan 7 valpisar, stolt pappa är Irl Ch Milbethan Parti Peacemaker. 4 hanar och 3 tikar blev det, alla sobel. Nu har vi fullt upp med alla ungar. Bimbos valpar med vår fine Jazztin mår förträffligt. De äter och går upp i vikt som de skall. Bilder på Bimbo och hennes 2 valpar samt Trissan och hennes 7 kan beskådas när ni klickar på länkarna nedan.
Klicka för bild! 
Klicka för bild! 

2005-11-15
Follow High Heels, Bimbos, valpar föddes igår.1 hane och 1 tik blev det, bägge sobla. Bild kommer senare. Nu väntar vi även på att Follow Greta Garbo skall nedkomma. Hon är beräknad till den 25 november.

2005-09-24
Vi har parat Follow High Heels med Jazztin och Follow Greta Garbo med Ann Rodes nya röd-vita particolorhane importhane från Irland, Irl Ch Milbethan Parti Piecemaker… valparna kommer förhoppningsvis i mitten av november. Visst låter detta spännande… Om ni är intresserade så är ni välkomna att höra av er!

2005-07-03
Idag blir valparna 8 veckor. De har varit hos veterinär och fått friskintyg och sin första vaccination – mot parvovirus. Alla valparna skall nu till sina nya familjer. Det är inte lätt att få till foton på 6 vildbasare. Titta gärna på detta tuffa gäng…
Klicka för bild! 
Klicka för bild!

2005-06-05
Idag fyller valparna 4 veckor. På bilden syn de dels tillsammans i sin vita tygkorg, dels med mamma Isis. Man ser tydligt hur snabbt de växer, speciellt om man jämför med tidigare bilder. Idag har vi flyttat in dem till hundrummet och delat av med en liten hage. De har dessutom börjat äta lite välling så smått.
Klicka för bild!
Klicka för bild!

2005-05-24
Alla valparna och mamma Isis mår prima. Bilderna togs 22 maj när valparna fyllde 2 veckor. Tyvärr kommer Fanny inte att få valpar, vi har varit och röntgat henne och det syntes inga valpar på plåten. Vi planerar nästa kull till senare i höst, då skall vi ha valpar på vår vackra cremetik Follow High Heels.
Klicka för bild! 
Klicka för bild!

2005-05-09
Igår den 8 maj fick Isis sina valpar. 1 tik kom som den skulle sedan var det stopp, Isis lade sig att sova och inga värkar kom det längre. Efter ett par timmar insåg vi att vi fick åka till veterinären. Stort tack till veterinär Florin Gurban i Höör som ställde upp mitt på senkvällen en söndag och som kejsarsnittade vår lilla Isis hemma i sin veterinärpraktik. Vilket skickligt arbete! Tack också till Ann Rode som hjälpte till att ta hand om valparna efterhand som de kom ut. Vi behövde vara 3 stycken som assisterade, Leif och jag hade själv inte hunnit med att ta hand om alla valpar efterhand som de blev utplockade av dr Gurban….Vi fick hem Isis, som vaknade med sina valpar runt sig i valplådan ( som vi hade med oss). Hon tog hand om dem jättefint och ligger nu med dem och sover. De har ätit bra. Vi fick 1 hane och 5 tikar. Den stora valp som satt fel och blockerade för sina syskon var tyvärr död, men de andra är det liv i, vilka krabater! På fotot är de cirka 12 timmar gamla.
Klicka för bild! 

2005-04-21
Vi presenterar lilla Follow Ni Ni 4 veckor, titta på bilden. Och så hälsar vi Isis välkommen, hon kommer att få valpar under första veckan i maj, hon är ganska rund om magen redan nu, så vi tror det blir många valpar.
Klicka för bild! 

2005-04-11
Follow Icon of Isis är dräktig och vi väntar att valparna kommer runt 8 maj. Intresserade är välkomna att höra av sig. Vi tror att valparna kommer att bli sobel även denna gång. Lilla Follow Ni-Ni växer rejält. Hon är ensam om all mat så hon är rund om sin mage. Mamma Trissan har fullt upp med sin lilla bebis.

2005-03-31
Vår söta lilla Trissan fick valpar på långfredagen. En överlevde, lilla Ni-Ni. Hon får bo kvar hemma hos sin mamma. Titta gärna på bilderna av mamma Trissan och lilla Ni-Ni. Då Trissan endast fick en valp, har vi nu också parat Follow Funny Fanny. Om hon blir dräktig så väntas vi smått i mitten av maj också.
Klicka för bild! 
Klicka för bild! 

2005-03-10
Vår fina lilla Follow Greta Garbo skall ha valpar. Hon är ganska rund om magen nu. Vi räknar med att valparna kommer till långfredag. Vi har även parat Follow Icon of Isis med Jazztin. Vi räknar med smått tills första veckan i maj om allt går som det skall. Håll tummarna!

2005-01-24
Nu har vår fine Jazztin (CH Tsand’s Just the Right Par-Ti) parat vår lilla söta Trissan (Follow Greta Garbo) Håll tummarna, så får vi kanske valpar om 9 veckor!